MIDTHØSTFESTIVALEN TIL FORELDRELØSE OG FUNKSJONSHEMMEDE BARN FRA 8 INSTITUSJONER I THUA THIEN HUE

Dette er tredje året på rad vi har samarbeidet med lokal regjering for å feire dagen til alle foreldreløse, funksjonhemmede og fattige barn fra 8 forskjellige sosiale og barnevernsentre i Thua Thien Hue. Oppholdsted i år er
følgende steder :
– Lang SOS.
-Xuan Phu barnevern
– Tam Binh funksjonhemmedes senter.
– Long Tho funksjonhemmedes senter.
– Son Ca foreldreløse barns senter.
– Tinh Truc Gia funksjonhemmedes senter.
– An Tay barnevern.
– Hy Vong yrkesopplæringssenter for funksjonhemmede.
Midthøstfestivalen er relevant for barna, særlig de mest vanskeligstilte barna, derfor blir programmet organisert av Phuc’Fond hvert år. Vi ønsker å gi barna noe de kan glede seg til, støtte og gi dem mer energi i livet.

Med unntak for feiringer med barna i høyfjellsområdet som har egne arrangement, har vi nå samlet alle 8 forskjellige institusjoner over hele Thua Thien Hue- provinsen for å delta i midthøstfestivalen med lokal regjering som samarbeidspartner.

Totale utgifter i dag er bidratt av Chương Jôn Đặng som han har samlet inn i Atlanta. Vi delte ut gaver til alle barna som deltok og 50 stipender med verdien 500 000 vnd hver. Spesielt med tilstedeværelse i dag er representant fra regjeringen og Phuc’s fonds sponsorer som Huy Thai, Phan Hong Hoa og Dao Truong. Programmet hadde ikke blitt like vellykket uten bidrag fra dansegruppe, programleder og Phuc’s fonds medlemmer som også bidro med underholdning.

På vegne av Phuc’s fond vil vi takke alle velgjørere som alltid hjelper oss til å realisere vårt motiv «HELP TO HELP»

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.