MIDTHØSTFESTIVALEN FOR 400 BARN I THUONG LO- NAM DONG.

Midthøstfestivalens program i år er sponset av velgjørere, nesten 2000 gaver og 90 stipend til fordeling på 6 forskjellige steder. Vi har vært på noen steder tidligere, i dag tirsdag 26/9/2023 fortsatte vi turen til Thuong Lo. Her er det rundt 400 barn om vi skal dele glede med.

Thuong Lo kommune er kjent som et tørt sted, flertallet av befolkningen er Ko to, Pa Co og Van Kieu etnisk. Etter 3 timers kjøring på hullete og smale veier kom vi trygt fram. Midthøstfestivalen er alltid noe gledelig, spennende og stor stas for barna. Barna synger, leker, bærer lanterne og går rundt i gatene, ser på fullmånen og unner seg god mat med familien.

Men det er ikke alle barn som er like heldige. I dag overrasket vi dem fra den ene til den andre gjennom mye underholdning, alt var nytt og spennende for dem. Med bidrag fra dere velgjørere har vi skapt en minnerik og uforglemmelig dag for barn i høyfjellet. I tillegg til midhøstfestivalgavene, delte Phuc’s Fond også ut 10 stipender verdt 500 000 VND hver og 5 elever i spesielt vanskelige omstendigheter, bor langt fra skolen fikk hver sin sykkel.

Tusen takk til alle bidragsyterne og spesiell takk til Bao-Thuan Le, Pham Thu Huong, Nghi Nguyen, 5AM CLUB GLOBAL som har gjort dette mulig.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc