MIDTHØSTFESTIVALEN I ĐAKRONG – QUANG TRI

Dakrong kommune ligger midt i en dal med elv og fjell rundt seg, 40 km fra Trung Son kommune. Under den store flommen i 2020 ble kommunen fullstendig isolert på grunn av at de fleste veiene var oversvømt av vann. Da vi ankom hadde nesten 400 barn og voksne allerede samlet seg.

Det er tyder på at folket her er veldig fattige og barna lever næringsfattig. De trenger virkelig oppmerksomhet og støtte av oss. I dag er det en uvanlig dag, alle var glade og hadde det gøy sammen, stemningen var helt på topp. Barna deltok med folkeleker, hørte eventyrfortelling, så dragedans og gikk rundt med lanterne. Programmet hadde ikke blitt så vellykket uten bidrag fra dansegruppe, programleder og Phuc’s fonds medlemmer som bidro med underholdning.

Ved denne anledningen tildelte vi også 10 stipend verdt 500 000 vnd til de mest trengende av barna og 6 sykler til fattige elever som bor langt fra skolen. Hjertelig takk til alle velgjørere som alltid støtter oss slik at vi har nok midler til å hjelpe de uheldige.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc