OPPSTART MED BYGGING AV FJERDE HUS FOR 2023

Etter en periode med besøk og kartlegging av noen steder, kom vi til en avgjørelse, og alle som ble utvalgt i 2023 fikk sin plass i rekken med oppstart av bygging. I går søndag 09.04.23 besøkte medlemmer av hovedstyret for Phuc’sfond i Hue familien Dinh Van Tuyen og hadde oppstart med husbygging.

Dinh Van Tuyen født i 1977 og tilhører Muong etnisk gruppe. Han bor nå i Khe Su landsby – Thua Thien Hue provinsen med sin kone.

Huset de bor i nå er helt falleferdig, og har mange hull i taket. Det er ikke et trygt sted å sove, spesielt når det regner og vannet kommer inn. På veggen er det gamle presenninger som blåser bort når det er sterk vind. Heldigvis for dem så fikk de sponset et hus av The Weissman Family. Ved oppstart av byggingen var de og naboene veldig glade og takknemlige og gråt gledestårer.

Det blir ikke siste huset i år. Det vil bli 5-8 hus til fordi mange vil støtte og gi flere familier hus. På vegne av Phuc’sfond sier vi takk til sponsorer som har vært og alltid vil være med oss å støtte og hjelpe de uheldige og en spesiell takk til Bach Weissman og The Weissman Family for deres hengivenhet.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.