PHUC’S FOND – ARANGERER FAMILIEDAG FOR BARNEHJEMMET MED FUNKSJONSHEMMEDE BARN LONG THỌ FEBRUAR.2022

Med sponsor fra fru Tuyen Lam I går lørdagdag 19/2/2022 var Phuc’s Fond på funksjonshemmede Long Thọ for å arrangere en familiedag for måneden juli, slik at de foreldreløse barna skal få en følelse av at de har en familie.

Heldigvis for disse uheldige barna så har de blitt tatt i mot av nonnen som leder dette funksjonshemmede. Takket være henne har de foreldreløse barna på dette barnehjemmet mat å spise, klær og skolegang. Likevel har de ikke de beste levevilkårene og derfor vil Phuc’s Fond gjøre alt de kan for å hjelpe barna med å ha et bedre liv.
Hva er en familiedag ?
Målet med familiedagen er at våre folk skal ta seg av de foreldreløse barna som bor på de 2 barnehjemmene og de som bo på gamlehjem som Phuc’s Fond støtter, og være som en familie for dem. Gruppens medlemmer kommer til barnehjemmet, og de lager for eksempel et godt måltid mat sammen med og for barna. Hensikten er å skape mer en-til-en kontakt og gi barna en følelse av å være i en familie.

I dag utenom familiedagen så har Phuc’s Fond gruppen forberedet seg til å arrangere leker og dele ut gaver til barna og ikke minst alle barn fikk en lykke-konvolutter med penger i og ekstra gaver til de som job frivillig her også. Dette arrangerer vi slik at barna får noe å glede seg til frem mot den vietnamesiske nyttårsfesten samtidig som at det skaper en familiefølelse, noe som de foreldreløse barna trenger.

Vi håper virkelig at dere vil hjelpe oss og dette barnehjemmet med uheldige barn, født med handikapp og vokst opp uten foreldre. Vi håper dere at dere vil gjøre livet til disse barna mye bedre. Phuc’s Fond ønsker med dette å si takk til alle trofast støtter, sponser, venner som har hjulpet oss slik at Phuc’s Fond kan hjelpe de foreldreløs og fattig i Thua Thien Hue – Vietnam.

Phuc Quang Nguyen.