PHUC’S FOND ARRANGERT FAMILIEDAG I DIEU VIEN GAMLEHJEM FOR FEBRUAR.2022

Idag søndag den 20.02.2022 etter 2 uker “fri» slik at Phuc’s Fonds medlemmer kan feire nytt år med familie sine var Phuc’s Fond med sin gruppe på gamlehjemmet Dieu Vien for å arrangere familie dag for de som bor der. Familiedag ble sponsor av Phi Mai

Etter vietnamesisk tradisjon har barn et ansvar for sin foreldre når de blir gamle, mesteparten av de eldre har ikke rett på pensjon, derfor må de stole på sine barn, familie og slektninger, men hva skjer med de som ikke har familie som kan ta være på dem?

De har et vanskelig liv foran seg i et samfunn som blir hardere og hardere.
Heldigvis har frivillige gamlehjem åpen dør for dem, slik at de få hjelp til det de trenger og ha et stede å være og bli tatt være på. Under familiedagen skal medlemmer av Phuc’s Fond gruppen i Hue være til stede, lage mat, kose seg sammen med de eldre, og så snakke, spille og lage underholdlning for dem. av og til skal vi arrangere dagsturer for de i nærområdet.

Vi håper med de tiltak som skal gjennomføres å bidra til et bedre liv for de eldre enn det de har fra før. Tusen takk til dere som støtter opp slik at Phuc’s Fond kan gjennomføre de humanitære aktiviteter for de som trenger vår hjelp i nød.

Med vennlig hilsen fra
Phuc’s Fond