TILDELING AV 2 HUS AV BYGGE PROSJEKTER I 2024

Phuc’sfonds husbyggingsprosjekt ble offisielt startet i juni 2012, og 90 hus har blitt bygget siden den gang. Prosjektene har hjulpet mange og forandret livsforholdene deres. Vi er veldig glade for å ha deres støtte, uten den kunne vi ikke gjort dette arbeidet. Vår aktivitetsplan for 2024 er klar og husbygging er uunnværlig. Etter mange besøk og nærmere undersøkelser har vi bestemt oss for å bygge hus til de følgende husstandene.

1. Ho Thi Dang født 1997 som bor i Can Tom landsby, Hong Ha kommune, A Luoi distriktet. Hun er fra Ta Oi etnisk gruppe, og er en av fattigste husholdningene i området som ofte må få hjelp fra lokalregjeringen. Etter at hun fødte sitt andre barn, døde hennes mann. En ung alenemor med 2 små barn og uten faste inntekter faller helt utenfor. Å få hverdagen til å gå rundt er ikke lett for dem, så de har ikke råd til noe bedre hus enn der de bor nå. Det er bare et lite sted med bare tak over uten vegger rundt, så når det regner er det ikke så lett for å holde seg tørr. De har ingen eiendeler av verdi bortsett fra ei gammel seng som de deler.

Nytt huset for Ho thi Dang vil bli sponset av Mr. Chương Jôn Đặng og Saigon Services selskapet.
2. Ho Thi Tuc født 1993, hennes mann Ho Van Te født 1990 som bor i Thong Rong landsby, A Ngo kommune, Dakrong distriktet. Hun har vært sykelig helt fra hun var barn, og har derfor ikke arbeidsevne i voksen alder heller. De har et barn sammen og hele familien lever av minsteinntekt fra mannen. De bor nå i et sterkt forfalt hus som når som helst kan bli blåst bort av vinden, så trist. De fikk støtte med 200 000vnd av oss i dag.

Nytt Huset til Ho Thi Tuc vil være 100 % sponset av Kristin Nguyen og hennes familiemedlemmer
Disse 2 husstandene fortjener å få hvert sitt hus av oss. Vi kommer til å søke om hjelp fra sponsorene, deres bidrag vil hjelpe dem å stabilisere livet deres.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.