VANSKELIG Å TA FARVEL MED SAN JOSE

Dette er min første reise til San Jose, men jeg føles meg veldig nær folket her og de har gitt meg utallige gode minner, så mange at jeg ikke har lyst til å forlate dem.

San Jose er et sted med mange kjente elektronikkselskaper. Nesten alle de nyeste elektroniske produktene i verden kommer herfra. For vietnamesere er San Jose Valley Of Golden Flower, for hvert vår vokser det mange gule markblomster overalt her. Vietnameserne her har gjort det godt i livet med forskjellige yrker som neglekunst, hagearbeid og høyere stillinger i samfunnet.

I alle år har jeg hatt veldig lyst til å møte velgjørerne her for å bli bedre kjent med dem og for å skape mer tillit og medfølelse gjennom arbeidet til Phuc’sfond.

Takket være organisasjonskomiteen så fikk vi en vellykket veldedighetskonsert. Dere har oppfylt vårt ønske og det har betydd utrolig mye for oss.

Tusen takk til velgjørere i San Jose, dere har gitt meg masse glede og takk til alle som har bidratt og deltatt på konsertkvelden. Farvel San Jose, jeg savner dere allerede.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.