ANDRE OG TREDJE RUNDE MED BEFARING OG OVERREKKELSE AV PENGER FOR BYGGEPROSJEKTER

Vi har tidligere informert om byggeprosjektet vårt i 2024 med 8 hus og 4 rentvannsystemer. Nesten alle av bygninger er snart ferdigstilt og kan overleveres til bruk i juli, med unntak av huset til Nguyen Cong Chi. I dag var vi tilstede og overrakte andre og tredje runde av midler.

Nguyen Cong Chi født 1979 og bor i Vinh Thanh kommune. Hans familie er en av de fattigste i kommunen. Han var snekker før, men ble syk og fikk dårlig helse etter en tragisk arbeidsulykke, og siden ble han ufør. Hovedinntektskilden for familien nå er hans kone født 1985 som jobber som leiearbeider. Selv om de har et veldig tøft og hardt liv har de gjort sitt beste for å oppdra barna, og alle fire barn født 2008, 2011, 2017 og 2019 går fortsatt på skolen. De er flinke elever alle sammen.

De har ikke eget hus og bor nå hos Chis foreldrene. Gjennom Chương Jôn Đặng sponset ektefelle Huy Tuan Nghiem& Amy Hoang et hus til familien slik at de kan ha sitt eget sted å bo. Chuong Jon Dang har samarbeidet med oss i mange år, han støtter mye av byggeprosjekter samt finner flere hjelpere til Phuc’Fond, med en total donasjon på mer enn 600.000.000. Vnd i de siste årene.

På vegne av Phuc’sfond vil vi takke til ektefelle Huy Tuan Nghiem& Amy Hoang og alle andre velgjørere som har bidratt til husene.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.