BESØK OG UTDELING AV STIPEND TIL FATTIGE ELEVER FOR JUNI-2024

Selv om det er travelt med skoleavslutninger klarte vi å gjennomføre jobben i tide denne måneden også. Thap Sang Uoc Mo programmet er å støtte skolegang til fattige elever fra barneskole ut videregående for de som oppfyller noen av følgende krav:
1. Foreldre har gått bort og de bor med besteforeldre.
2. En forelder er død og den andre er syk.
3. En forelder er syk og den andre arbeidsløs.
4. De som står på listen over fattige husholdninger og andre som har spesielle situasjoner.
Hver måned får de besøk og utdelt stipend, samt veiledning, oppmuntring for å gi dem energi til å overvinne vanskelighetene.

Hver måned får barna støtte med 600 000 VND av sin fadder, for dem som ikke har fadder bruker Phuc’sfond egne midler til å støtte. Hvert år ved sommerferie organiserer vi dagstur til alle barna. I tillegg støtter vi også skolesaker for skoleåret.

Før skoleavslutningen pleier vi å gjennomgå resultater fra alle elever for å presentere videre til fadderne. Vi er veldig fornøyde og stolte over de fattige elevers utvikling, dette vil gi dem til en lysere fremtid. I tillegg til Thap Sang Uoc mo stipendet har vi andre månedlige aktiviteter som gaver til fattige husholdninger, matpakke til pasienter og familiedag senter, med faste utgifter 120. 000.000 vnd i måned. Derfor trenger vi din støtte slik at vi kan lindre en del av smerten for uheldige folk.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.