DAGSTUR FOR PHUC’sFOND FATTIGE ELEVER – FORBEREDELSE TIL NYTT SKOLE ÅR 2023/2024

Dagsturen er for funksjonhemmede barn, foreldreløs barn og fattige elver. Dette er noe som skjer hver sommer. Selvfølgelig er i år ingen unntak. Vi har gjort dette siden 2012.

Alle de kommer fra fattige familier, og er foreldreløse og bor hos besteforeldrene sine eller har andre vanskelige omstendigheter. De er flinke elever, men føler et press på å droppe ut av skolen fordi familien strever økonomisk. Phuc’sfond støtter dem med stipend gjennom «THAP SANG UOC MO» programmet. Dette gjør at de kan forsette på skolen og oppfylle drømmene sine. Vi har regelmessig kontakt med dem for å høre hvordan de har det, følge opp undervisningen, gi råd og veiledning. Vi støtter dem helt ut videregående skole, og for de som vil studere videre er det muligheter for å få støtte med 10 000 000 – 20.000.000.vnd.pr.år av vår organisasjon.

I dag 17.07.23 startet turen tidlig på morgen fra Hue city til Ke Su og avsluttet rundt kl.17.00. Dagsturen med følgende innhold i programmet : aktiviteter i Ke Su, lunsj på KFC, kino, handling, stipendutdeling og ta gruppebilde.

Før vi avsluttet dagen, mottok de fattige elevene 400.000vnd i kontanter hver. Noe som gjør at de har mulighet til å kunne kjøpe ting som de trenger. Samtidig delte vi ut stipender på 600.000 vnd til hver fattig elev for å hjelpe dem med å få forutsetninger til et nytt skoleåret.
Total kostnad for dagen er: 46.500.000 vnđ 2.000 USD

Dagen gikk fort men det er nok til å gi hvert barn uforglemmelige minner. De hadde gøy og koste seg mye. Mange klemmer og tårer når de sa farvel til hverandre.

Vi er svært takknemlig for at dere har valgt å støtte oss. Deres bidrag gjør at vi kan gi barna beskyttelse og kunnskap til å unngå fattigdom, holde seg friske og ha håp for fremtiden.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.