OVERREKKELSE AV HUSET TIL ĐINH VAN TUYEN

Dagens ture med elevene etterlater mye gode minner, alle koste seg og hadde det gøy. Vi er veldig glade på deres vegne. Selv om det var en slitsom dag i går måtte vi i dag forsette turen til Loc Tri kommune, hvor skal overrekke huset til Đinh Van Tuyen .

Dette er det fjerde huset i år i vårt husbyggingsprosjekt. Dette huset tilhører nå Van Tuyen født 1977, av Muong etnisk tilhørighet. Nåværende adresse: Khe Su landsby- Thua Thien Hua. Huset er bygget helt nytt med total kosnad fra 70- 75.000.000 vnd = 3300 USD og er sponset av The Weissman Family.

Til stede i dag ved overrekkelseseremonien var representanter for Phuc’sfond, lokal regjeringen, Chuong Dang Jon og hans slektninger fra USA, og landsbyboerne. Alle er her for å dele gleden med familien og ønsker dem lykke til videre. Mange gledestårer og sterke følelser fra mottakerne. Deretter var vi på besøk i to andre hus i nærheten som er sponset av Chương Jôn Đặng.

På vegne av Phuc’sfond og Dinh Van Tuyens familie vil vi si takk til Bach og The Weissman Family (Bach Weissman) og alle velgjørere. Deres gaver bidrar til å hjelpe de mest sårbare og redde liv.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.