HVER DAG VELGER JEG EN GLEDE- TAKK FOR SYMPATI

Juni måned er tiden jeg forbereder meg til å reise tilbake til hjembyen til de med uheldig skjebne. Men som vanlig er jeg alltid usikker på om vi får nok midler til sommerens aktiviteter. Noen ganger gjør det meg både mental og fysiske utmattet. Men det er alltid lys i enden av tunnelen. Dette gir meg mer håp og tålmodighet.

Som tidligere i dag fikk jeg en donasjon fra Nguyen Thai Viet Ha via Vipps med total beløpet 7678kr. Hun visste om oss gjennom hennes mann og siden har hun bidratt til mange av Phuc’sfonds programmer. Hun og hennes mann har høy utdanning, bra jobb men hun sluttet og åpnet et byrå til å drive med det hun liker istedet.
https://www.facebook.com/BringJoywithHa

På grunn av kjærligheten, sympatien til Phuc’sfond la hun ut et innlegg på hennes Facebook status slik:
‘Denne søndagen 11.06 vil jeg og noen venner selge vårruller, karri ris, vafler.. til inntekt for Phuc’sfond for å hjelpe vanskeligstilte i Viet Nam.

Jeg er veldig rørt og lykkelig etter har lest innlegget hennes. i tillegg til hennes innsats er det også flere bidrag fra flere master og doktorgradsstudenter i Trondheim, som: Giang Huong Chu, Nelly Ngoc Vo, Ha Vu og Phuong Nguyen Thao. Dette er fantastisk. Takk for at dere bryr dere og jeg setter veldig stor pris på deres innsats.Takket være dette så har livet gitt meg mye å glede meg til.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.