MATUTDELING TIL PASIENTER APRIL-2023

I anledning Harpe Truongs (Rio Trgviet – Nguyễn Ngọc Tường Vy) ettårsdag bidro hennes foreldrene med matpakker til fattige pasienter på sentralsykehuset i Hue. Foreldrene mener det bringer lykke for barna og gjør at barna selv vil bry seg og ønske å hjelpe fattige folk.

I dag søndag 24.04.23 spleiset de med månedlige bidrag fra Oanh Duong Thi og Hien Duong så Phuc’sfonds medlemmer kunne forberede og lage 300 måltider for å levere til pasienter som blir behandlet på sykehuset.
Dette er en våre månedlige aktiviteter som har eksistert i over ti år nå. Dette er et veldig nyttig program for pasienter. Selv om samfunnet har utviklet seg til det bedre, er det fortsatt mange her ute som har det veldig vanskelig i hverdagen, særlig når noen er syke kommer hele familier på etterskudd økonomisk.

Phuc’sfond har stor sympati med pasienter, derfor vil vi gjøre så godt vi kan for å spre glede og lindre en del smerte som de bærer på.

På vegne av Phuc’sfond sier vi takk til Harper og hennes foreldre, Tuy Oanh Duong Thi, Dương Hiền og alle velgjørere som har gjort dette mulig.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.