MATUTDELING TIL PASIENTER FOR MARS 2024

Etter en pause med alle månedlig aktivitter, på grunn av at vi har måttet styre arbeidskraften til andre aktiviteter som hastet mer og da spesielt Xuan Nghia Tinh programmetfokusering av menneskelige ressurser på andre presserende aktiviteter… I mars begynte Phucs Fond å starte sine vanlige aktivitetsprogrammer på nytt. I dag, søndag 17. mars 2024, med sponsing av Mr. Tran Phong i mars og den månedlige støtten fra to søstre, Tuy Oanh Duong Thi og Dương Hiền, dro medlemmene av Phuc’s Fond til markedet fra tidlig morgen, lagde od delt mat for mer enn 300 gratis måltider til pasienter og familiemedlemmer som for tiden behandles på Hue Central Hospital.

Det har blitt endring i programmet denne gangen at tildeling skjer kun på Hue sentralsykehus og ikke på universitetsykehuset, men dette er bare i midlertidig. Med sponsing av Linh Tran familie startet vi opp programmet i mars 2012. Fra den dagen har vi regelmessig gitt måltider til fattige pasienter hver måned.
Dette er en våre månedlige aktiviteter som har eksistert i over 12 år nå. Veldig mange pasienter har fått litt glede, smil og sympati gjennom hyggelige måltider fra Phuc’sfond. Selv om samfunnet har utviklet seg til det bedre, er det fortsatt mange her ute har det veldig vanskelig i hverdagen, særlig når noen er syke kommer det hele familie på etterskudd økonomisk.

Uten støtte fra velgjørere og stor innsats av Phuc’sfonds medlemmer ville ikke programmet kunne opprettholdes til nå. På vegne sv Phuc’sfond sier vi takk til Tran Phong, Tuy Oanh Duong Thi, Hien Duong , velgjørere og Phuc’sfonds medlemmer som alltid er med oss å realisere Help To Help.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc