NØDSTØTTE TIL TRAN DINH MINHS FAMILIE

Under den nylige flommen ble livene til de aller fleste mennesker i Thua Thien Hue-provinsen påvirket mye i form av økonomisk, materiell og åndelig skade. En av de hardest rammede tilfellene er husstanden til Tran Dinh Minh, 51 år gammel, bosatt i Dong Hoa Village, Binh Tien kommune, Huong Tra Town. Huset ligger på kanten av en ås. På grunn av kraftig regn som varte i mange dager, ble jordsmonnet gjennomvått, noe som førte til jordskred. Da Phuc’s Fond-gruppen besøkte, fortalte bestemor Ngoai (Minhs svigerinnes mor) oss:
-“Etter 2 dager med kraftig regn, rundt klokken 11:30 kom det en høy hakkelyd mens Minh var inne i det store huset, og en blokk med jord og stein kollapset bak huset, traff bakveggen og rullet den over. .. kastet redskapene og alteret, heldigvis, takket være det solide alterskapet, blokkerte det en del av steinen og jorda, og han unnslapp dermed døden”.

Under samtalen fikk vi vite at da hendelsen skjedde, var Nguyen Thi Thuy Tien heldigvis i underetasjen av huset og klarte å rømme, så hun ropte høyt for å be naboene om å komme og hjelpe omgående. For øyeblikket bor Mr. Minh på Hue Central Hospital for overvåking og behandling. Mr. Minhs kone, Nguyen Thi Thuy Tien, hadde 10 sting på hodet og blir behandlet på Binh Dien sykehus.

Å besøke og være vitne til at huset ble begravet av steiner gjorde at jeg syntes synd på situasjonen til Minh og Thuy Tien. Selv om huset ble totalskadd etter raset, klarte de heldigvis å unnslippe katastrofen.Vi ber om at de snart vil bli friske, for å starte drømmen om en ny reise i livet.

Å besøke og gi en nødhjelpsgave og 2 000 000 VND i kontanter, selv om det ikke er mye verdt, er deling og sympati for lidelsene til ofre som er hardt rammet av naturkatastrofer.

På vegne av Fonds styre, vil vi takke våre velgjørere for at dere har lagt forholdene til rette for at vi umiddelbart kan støtte og hjelpe uheldige mennesker.

Nguyen Quang Phuc.