OPPSTART MED BYGGING AV SJETTE OG SYVENDE HUS – 2024.

Etter oppstart av flere hus og vannsystemer i Thua Thien Hue og Quang Tri, forsetter vi med følgende to hus til:
1, A lang Blop født 1953 tilhører Co Tu etnisk gruppe. Hans første kone døde for 10 år siden, etter det giftet han seg på nytt i igjen, men de har ingen felles barn. Alle barna fra tidligere ekteskap var blitt voksne og flyttet ut alle sammen og de har ikke så bra selv. Han har spedalsk sykdom og er avhengig av de små inntektene fra kona som jobber i åkrene både til mat og medisiner. Paret bor nå alene i et falleferdig hus og har ingen ting av verdi i huset, ikke en seng engang.

2,A lang Hoor født 1982 tilhører Co Tu etnisk gruppe, han er gift og har 2 barn, en på 12 år og den andre 7 år gammel. De lever av jordbruk men tjener ganske dårlig, knapt nok til mat, klær og skolegang til ungene. Livet er veldig hardt, de tar det bare en dag om gangen. Å ha et ordentlig hus er bare en drøm for dem. Foreldrene fra begges side er også fattige så de kan nok ikke hjelpe.

De 2 husene er sponset av ektefelle Ky Nguyen- Tram og hennes venner i Hampton. I tillegg av disse 2 husene sponset de også et hus til og vannsystem i Quang Tri i år. Det skal avholdes det veldedighetskonsert i regi av Phuc’fond i Virginia til inntekt for pågående og sommer- prosjekter.

På vegne av Phuc’sfond vil vi takke våre velgjørere som alltid støtter vårt arbeide, og spesielt takk til ektefellene Ky Nguyen -Tram og deres venner i Hampton for husene.

Med vennlig hilsen
Nguyen Quang Phuc.